Bilverkstad

Du når oss alla genom vårt växelnr, 08-19 56 26. Namn och mailadresser finner du här.

Vår affär bygger på försäljning och reparation av främst transportbilar, och att leverera dessa tjänster med en högre nivå av service, personlighet, och förståelse för våra kunders vardag. Vi tillhandahåller ett fullserviceerbjudande vilket innebär att vi för våra kunders räkning även ombesörjer tex skadearbeten, flak, kranar och kylaggregat. I linje med detta erbjudande åtar vi oss även de flesta bilmärken, förutom våra auktorisationer för Iveco och Fiat, samt personbilar.

Kihlströms startades redan 1954 av Bengt Kihlström, 1998 övertog Kenneth Stefansson verksamheten och drev den tom 2011. Under dessa år expanderade verksamheten betydligt, bla öppnade man nybilsförsäljning. 2012 förvärvade Micha Forsgren och Hannes Meijer koncernen.

I dag har Kihlströms flera toppmoderna anläggningar. Vi har den avancerade utrustning som krävs för att arbeta med moderna fordon, för t ex el och styrdonsdiagnostik, rullande bromsprov, hjulinställning, avgasmätning etc.

Vi är auktoriserade av FIAT Professional samt IVECO, godkända för arbeten med mobila kylanläggningar (AC) och ackrediterade för att ”släcka” bilprovningens anmärkningar. Vi är även anslutna till MRF (Motorbranschens Riksförbund) och arbetar enligt deras reparationsvillkor. Därtill är vi auktoriserade för tex Fassi kranar, Zepro, Bär samt Dhollandia lyftar, Zannoti kylaggregat med många fler.

Våra anläggningar finns i Stockholm Syd – Årsta, utefter E4:an strax söder om Stockholm City samt i Stockholm Norr – Lunda Industriområde i Järfälla. Vi har även genom extern samarbetspartner en så kallad ”Sub-dealership” på Gotland, strax utanför Visby centrum. Vi avser etablera oss på fler orter för att förenkla för våra stamkunder som ofta har fordonflottor utspridda i landet.

Söker du en leverantör som förstår hur din vardag ser ut och påverkas av tex stillestånd och servicekostnader?

Söker du en välrenommerad leverantör, med hög teknisk kompetens och utrustningsnivå.

Söker du en leverantör som förstår vikten av god service, som finns tillgänglig, svarar i telefon och har öppet kvällstid?

Välkommen till Kihlströms Transport & Lastbilscenter, vi ser fram emot att höra av dig!