Per Johan Pern Transportbilssäljare Telefon 08-545 287 15 Mobil 070-622 73 19
Pelle har haft egen mycket framgångsrik bilfirma specialiserad på tjänstebilar och företagskunder samt uthyrning. Efter att ha sålt företaget växlade han över till fastighetsmäkleri ett antal år. Pelle har därmed sammanlagt 30 års erfarenhet av försäljning och bilar. Han använder mer än gärna denna kunskap och kompetens för att hjälpa våra kunder.
Filip Söder Transportbilssäljare Telefon 08-545 287 03 Mobil 070-644 07 00
Filip är född in i transportbilsbranschen med både släkt och pappa i åkarbranschen. Där har han också yrkeserfarenhet som chaufför vilket kommer väl till pass för kunder som vill diskutera detaljer kring hur en bil byggs bäst för ett uppdrag. Filip är extremt driven så det blir sällan en lugn stund, men när det händer står han gärna i köket och tillagar något med inspiration från det italienska köket.
Alexander Österberg Transportbilssäljare Telefon 08-545 287 16 Mobil 070-653 00 01
Österberg som vi kallar honom hittar du i stort sett alltid i vårt showroom i Smista. Det är inte osannolikt att han sitter kvar lite senare och låser upp för en transportbilssugen kund han hittar utanför efter stängningsdags. Om du råkar vara den kunden lär du snart märka att Alex älskar att visa någon av bilarna vi har i hallen för dig.
Alexander Pasaportis Transportbilssäljare Telefon 08-545 287 14 Mobil 070-328 87 00
Alexander är kanske Sveriges mest pålästa säljare när det gäller italienska transportbilar såsom Fiat Professional och Iveco, med över 10 års erfarenhet av dessa märken. Alexanders förkärlek till Italien stannar inte vid transportbilar, utan sträcker sig som för många av oss på Kihlströms till allt från kulturen och maten till sportbilarna och arvet av snabba bilar. Alexanders dröm är att en dag äga en Ferrari.
Modellår
2016
Växellåda
Automat
Miltal
0
Tillverkningsår
-
Bränsle
Diesel

Trygg affär

När du köper en ny eller begagnad bil hos en bilhandlare är du skyddad av konsumentköplagen. Läs Blockets tips för en trygg bilaffär.

Se en CARFAX-rapport med bilens historik (från 35 kr)

Besiktningar, antal ägare, mätarställning. Se bilens historik

Utrustning

 • 18 pallars skåp
 • Alu durk
 • Xenon ljus
 • Bluetooth Radio MP3
 • Multifunktionsratt
 • CNG
 • Scania
 • Volvo FL FE
 • MAN
 • DAF.

Pris exklusive moms: 899 000kr, , IVECO Eurocargo ML160E25P EURO6, 2000 kg Z-lyft med rullstopp, Extremt välutrustad bl.a. ACC - Adaptive Cruise Control, LDWS - Lane Departure Warning System, DRL-Daytime Running lights, Förarstol & Passagerarstol -Luftfjädrad, Lyxig förarstol med ventilation, 280 l Dieseltank i aluminium. Får köras på HVO EN590 finns även att få med gasdrift, biogas. Kontakta oss för mer information eller för att få en offert enligt era önskemål. Kan jämföras med Atego Axor


Beräkna billån

Månadskostnad
kr/mån
 • Bilhandlaren har som finansierings­partner.
 • Lån tecknas i samband med köp hos bilhandlaren.
Bilens pris:
Lånebelopp:
Restskuld:
Ränta:
Effektiv ränta:
Kreditkostnad:
Uppläggningsavgift:
Månadsavi:

Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in