Hoppa till innehåll

Kihlströms Syd Smista

Smista. Allé 19, Segeltorp

Öppna vägbeskrivning i: Waze | Google Maps

Kihlströms Norr Spånga

Finspångsgatan 49, Spånga

Öppna vägbeskrivning i: Waze | Google Maps

  • Kontaktuppgifter
  • Skicka meddelande

Bilförsäljning Syd Smista

Mån – Fre   08:00 – 17:00

Försäljningschef
Alexander Pasaportis

alexander@kihlstroms.se
08-545 287 14 / 070-328 87 00

Alexander är kanske Sveriges mest pålästa säljare när det gäller italienska transportbilar såsom Iveco, med över 15 års erfarenhet. Alexanders förkärlek till Italien stannar inte vid transportbilar, utan sträcker sig som för många av oss på Kihlströms till allt från kulturen och maten till sportbilarna och arvet av snabba bilar.

Transportbilssäljare
Alexander Österberg

osterberg@kihlstroms.se
070-653 00 01

Österberg som vi kallar honom hittar du i stort sett alltid i vårt showroom i Smista. Det är inte osannolikt att han sitter kvar lite senare och låser upp för en transportbilssugen kund han hittar utanför efter stängningsdags. Om du råkar vara den kunden lär du snart märka att Alex älskar att visa någon av bilarna vi har i hallen för dig.

Bilförsäljning Norr Spånga

Mån – Fre   08:30 – 17:30

Transportbilssäljare
Philip Pasaportis

philip@kihlstroms.se
070-644 07 00

Philip brinner för säljprocessen och kundrelationen. Hans bakgrund som säljare och senare egenföretagare inom event och marketing har skapat förutsättningar för att söka en större helhet i affären & långsiktiga relationer. Philip har dessutom svart bälte i sociala medier och internetmarknadsföring samt googleoptimering. Philip tar mer än gärna en fika i showroom med sina kunder och tipsar hur de kan utveckla sin egen rörelse.

Transportbilssäljare
Per Johan Pern, Tjänstledig

pelle@kihlstroms.se
08-545 287 15 / 070-622 73 19

Pelle har haft egen mycket framgångsrik bilfirma specialiserad på tjänstebilar och företagskunder samt uthyrning. Efter att ha sålt företaget växlade han över till fastighetsmäkleri ett antal år. Pelle har därmed sammanlagt 30 års erfarenhet av försäljning och bilar. Han använder mer än gärna denna kunskap och kompetens för att hjälpa våra kunder.

Verkstad Syd Smista

Mån – Fre   07:00 – 16:00

Servicerådgivare 07:00 – 16:00
Victor Södergren

victor@kihlstroms.se
08-545 287 07

Victor kommer som många av oss från transportörssidan och har med sig en enorm förståelse för kundens vardag. Här finner vi en perfekt kombination av var sak på sin plats och förtjusning inför att skapa förändring, hans superkraft att se tidigt runt alla hörn är nyckeln. Ibland är Victor inte på jobbet, då kanske han spelar padel. Victor vet förresten hemliga saker om Norrland.

Reservdelar 07:00 – 16:00
Niclas Jonsson

niclas@kihlstroms.se
08-545 287 05

Niclas är en glad och hjälpsam reservdelsspecialist som har jobbat med transportbilar, lastbilar och yrkesfordon i många år. Han har koll på alla sorters delar och kan leta reda på det du behöver till ditt fordon. Niclas är också serviceinriktad och delar gärna med sig av sina tips och råd. Om du vill ha en hitta reservdelar är Niclas den du ska ringa!

Verkmästare 07:00 – 16:00
Ronnie Nilsson

ronnie@kihlstroms.se
08-19 56 26

Ronnie är trots sin förmåga att ha kontroll över många spretiga bollar motsatsen till en administrativ arbetsledare. Han spenderar vid sidan om verkmästarjobbet helst halva sin tid med att skruva själv, och har stor stolthet i att kunna visa hur ett jobb kan utföras, vilket är ovärderligt för kvalitetssäkringen mot våra kunder.

Platschef 07:00 – 16:00
Mattias Welander

mattias@kihlstroms.se
08-545 287 02

Mattias är verkstadschefen med koll. Han har varit verksam inom bilbranschen i över 15 år och har under dessa år axlat i stort sett alla roller inom servicemarknad. Detta ger honom en utsökt förmåga att förstå hela processen och en knivskarp överblick, vilket passar hans behov av kontroll och struktur perfekt. Mattias älskar att leverera rätt sak, på rätt plats, mot rätt förväntningar och att hela tiden ligga steget före.

Verkstad Norr Spånga

Mån – Fre   07:00 – 16:00

Servicerådgivare 07:00 – 16:00
Vendela Nordgren

verkstad.norr@kihlstroms.se
08-545 287 29

Vendelas hund har ett Italienskt namn. Men det är bara en av Vendelas styrkor, hon har väldigt många, hon besitter möjligtvis också hemliga superkrafter när det gäller att organisera mängder av rörliga komponenter. Och hon accepterar inget mindre än att saker är organiserade, vilket gjort henne mycket uppskattad av kunder, det, och att hon är supertrevlig också förstås. 

Servicerådgivare 07:00 – 16:00
Freja Hagström

verkstad.norr@kihlstroms.se
08-545 287 29

Freja tycker om olika människor, så mycket att hon rest runt halva jorden för att träffa dem, de enda hon möjligen kan ha synpunkter på är Växsjö Lakers motståndare för kvällen. Fast om dessa ger henne krispig Japansk mat är allt förlåtet. Hon har också sökt människor i sitt yrkesliv som alltid kretsat kring service, något hon är världsmästare på.

Verkmästare 07:00 – 16:00
Peter Ericson

peter@kihlstroms.se
Växel nr 08-19 56 26

Peter är en av våra trotjänare med över 15 anställningsår. De flesta stamkunder känner honom vid det här laget som otroligt trevlig, serviceminded och påläst. På firman kallar vi Peter för mannen som talar med kablar eftersom en av hans hobbys är att gräva ned sig i elektronik och dessutom njuta av det.

Reservdelar 07:00 – 16:00
Marcin Labuda

reservdelar.norr@kihlstroms.se
08-545 287 10

Det är svårt att hitta en mer hjälpsam och trevlig kollega än Marcin. Med dessa egenskaper och inställningen att problem är till för att lösas blir det mesta enkelt. Om man som Marcin är barnsligt förtjust i lastbilar och har arbetat 20 år med och i lastbilar blir det dessutom väldigt roligt.

Platschef 07:00 – 16:00
Marcus Dehlgard

marcus@kihlstroms.se
08-545 287 17

Marcus har alltid kombinerat intresse för fordon med jobb genom diverse chefsroller med övervikt åt reservdelar. Han är en målinriktad perfektionist som lever med en fot i driften och den andra i framtidsstrategier. Dessa utvecklar han gärna körandes skurmaskin på verkstaden eller när han målar om fikarummet, alternativt någonstans i djupa urskogen med sällskap av sin familj.  

Administrativ Personal

Financial Accountant
Carina Stefansson

carina@kihlstroms.se
08-545 287 23

Vår mest lojala anställde med över 20 anställningsår. Carina har sett företaget växa till åtta ggr sin ursprungliga storlek och har genom sin förmåga som administrativt geni varit en viktig del i vårt ständiga förändringsarbete. Carina drömmer om att imponera på sin pianolärarinna och att se sin man vinna den racingserie han tävlar i.

CFO
Catarina Grönvalls

catarina@kihlstroms.se
08-545 287 12

Catarina har en bakgrund som bland annat Revisor på PwC, Financial Controller på Länsförsäkringar med ansvar för tre länder samt senior redovisningskonsult till en större fastighetskoncern. Hon är ekonomichefen som uppskattar lika mycket att umgås med människor som med siffror. Catarina drömmer om en vingård med stall i Italien.

VD
Micha Grönvalls

micha@kihlstroms.se
08-545 287 18

Med ett gediget förflutet som VD i åkeribranschen och en nästan manisk förälskelse i Italien och italienska produkter är Micha som klippt och skuren för rollen som VD på Kihlströms, där hans högsta önskan är att se kundernas verksamheter blomstra och växa med hjälp av italienska transportbilar. Micha är även kunnig i miljöfrågor och om kunden väljer biogas som drivmedel är det som pricken över i:et.