MEKANIKER/FORDONSTEKNIKER 201904

MEKANIKER/FORDONSTEKNIKER SEGELTORP

Vi söker fler medarbetare som trivs i en social och prestigelös arbetsmiljö där driv och engagemang ger mycket tillbaka. Vi söker i första hand mekaniker/tekniker för vårt kvällsskift måndag till torsdag.

Ansvarsområden

Till vår anläggning i Segeltorp söker vi nu fler drivna mekaniker/tekniker som vill växa med oss. I dina arbetsuppgifter ingår utförande av service och reparationer, förebyggande underhåll, elektronik och felsökning på personbilar, transportbilar och lastbilar. Centralt för rollen är att ansvara för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra servicearbete av hög kvalitet.

Kvalifikationer

Du är flexibel, serviceinriktad och kreativ. Du har minst några års erfarenhet som mekaniker/tekniker och vi ser gärna att du har erfarenhet från andra områden som t.ex. marin och industri eller av entreprenad- och lantbruksmaskiner. Vidare har du också erfarenhet av arbete med komplex felsökning och god datavana. För att kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m. bör du behärska svenska och engelska (många av våra instruktioner är på engelska). B-körkort är ett krav, C/D-körkort är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en erfaren och driven fordonstekniker med genuint intresse för fordon och maskiner, och med ambitionen att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Som person är du lösningsorienterad samtidigt som du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann i ditt arbete och eftersträvar alltid att uppnå kvalitet i det du levererar. Eftersom vi arbetar i team krävs det att du är lyhörd, har en positiv inställning och en god samarbetsförmåga. Du förstår vikten av goda relationer med såväl medarbetare som kunder samt har både vilja och intresse för att hjälpa andra.

Vi erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling och stor delaktighet i det dagliga arbetet.

Övrig information

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

Vill du veta mer om oss se även http://www.kihlstroms.se

Ansökan

Skickas till HR-ansvarig, Jessika Sjölander på mejladress jessika@kihlstroms.se, märk ansökan Mekaniker Segeltorp. Har du frågor om tjänsten kontakta Verkstadschef Mattias Welander mattias@kihlstroms.se eller telefon 08-54528702.

Sista ansökningsdag är 2019-05-01. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.