Reservdelsspecialist Smista

Kihlströms Transport & Lastbilscenter AB har över 60 års erfarenhet av att serva yrkestrafiken. Vi har två anläggningar i Stockholm, en i Segeltorp och en i Spånga. Vår affärsidé bygger på försäljning och reparation av främst transportbilar, och att leverera dessa tjänster med en högre nivå av service, personlighet och förståelse för våra kunders vardag. Vår målsättning är att genom långsiktiga kundrelationer och högsta servicenivå leverera den mest kostnadseffektiva lösningen. Vi tillhandahåller ett fullserviceerbjudande vilket innebär att vi för våra kunders räkning även ombesörjer t.ex. skadearbeten, flak, kranar och kylaggregat. I linje med detta erbjudande åtar vi oss de flesta bilmärken och biltyper, utöver våra auktoriserade märken Iveco och Fiat.

Till vår anläggning i Segeltorp söker vi nu en reservdelsspecialist för att förstärka vårt team eftersom vi växer så att det knakar.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som reservdelsspecialist ansvarar du för att ta väl hand om försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör. Detta görs via telefon, mejl och över disk till både verkstad och våra externa kunder. Rollen innefattar även kontakt med återförsäljare och leverantörer. Du bidrar starkt till hur väl verksamheten presterar och säkerställer att vi lever upp till våra kunders förväntningar på kvalitet och kundbemötande. Du kommer även att arbeta administrativt med exempelvis lagersaldo, arbetsorder och faktureringsunderlag. Du blir således en väldigt viktig kugge för hela vårt flöde och i slutändan – kundnöjdheten.

Vi är en ständigt växande organisation med för närvarande 30 anställda, så möjligheten att påverka både organisationen och ditt egna dagliga arbete är stor.

Kvalifikationer

 • Tidigare yrkeserfarenhet av reservdelar, administration och kundservice
 • God datavana
 • Din svenska är god i såväl tal som skrift och du förstår och gör dig förstådd på engelska
 • Övriga språkkunskaper är meriterande
 • Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i Winassist är meriterande
 • B-körkort
 • C-körkort är meriterande

Personliga egenskaper

 • Serviceinriktad och flexibel
 • God samarbetsförmåga
 • Ansvarstagande och noggrann
 • Strukturerad
 • Prestigelös

Vi söker dig som har en stor känsla för service samt ordning och reda. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom fordonsbranschen och reservdelar. Du har god datorvana och gärna erfarenhet av lagerhantering. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som har ett stort engagemang i att ge våra kunder och det team du jobbar med den bästa servicen. Du bör vara öppen, ha lätt för att kommunicera och trivas med att möta nya människor. Du har inga problem med att prioritera, leda och fördela dina arbetsuppgifter för att få det dagliga arbetet att flyta på ett smidigt sätt.

Övrig information

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas.

Vill du veta mer om oss se även http://www.kihlstroms.se/

Ansökan

Skickas till Platschef, Mattias Welander på mejladress mattias@kihlströms.se, märk ansökan Reservdelsspecialist Smista.

Sista ansökningsdag är 2020-05-01. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.