Du når oss alla genom vår växel, 08-19 56 26. Namn och kontaktuppgifter finner du nedan.

Försäljning SegeltorpMån - Fre   08:00 - 17:00

Alexander Pasaportis
Transportbilssäljare
Telefon 08-545 287 14
Mobil 070-328 87 00

Alexander är kanske Sveriges mest pålästa säljare när det gäller italienska transportbilar såsom Fiat Professional och Iveco, med över 10 års erfarenhet av dessa märken. Alexanders förkärlek till Italien stannar inte vid transportbilar, utan sträcker sig som för många av oss på Kihlströms till allt från kulturen och maten till sportbilarna och arvet av snabba bilar. Alexanders dröm är att en dag äga en Ferrari.

Alexander Österberg
Transportbilssäljare
Telefon 08-545 287 16
Mobil 070-653 00 01

Österberg som vi kallar honom hittar du i stort sett alltid i vårt showroom i Smista. Det är inte osannolikt att han sitter kvar lite senare och låser upp för en transportbilssugen kund han hittar utanför efter stängningsdags. Om du råkar vara den kunden lär du snart märka att Alex älskar att visa någon av bilarna vi har i hallen för dig.

Filip Söder
Transportbilssäljare
Telefon 08-545 287 03
Mobil 070-644 07 00

Filip är född in i transportbilsbranschen med både släkt och pappa i åkarbranschen. Där har han också yrkeserfarenhet som chaufför vilket kommer väl till pass för kunder som vill diskutera detaljer kring hur en bil byggs bäst för ett uppdrag. Filip är extremt driven så det blir sällan en lugn stund, men när det händer står han gärna i köket och tillagar något med inspiration från det italienska köket.

Försäljning SpångaMån - Fre   08:30 - 17:30

Per Johan Pern
Transportbilssäljare
Telefon 08-545 287 15
Mobil 070-622 73 19

Pelle har haft egen mycket framgångsrik bilfirma specialiserad på tjänstebilar och företagskunder samt uthyrning. Efter att ha sålt företaget växlade han över till fastighetsmäkleri ett antal år. Pelle har därmed sammanlagt 30 års erfarenhet av försäljning och bilar. Han använder mer än gärna denna kunskap och kompetens för att hjälpa våra kunder.

Verkstad SegeltorpMån - Tor   07:00 - 19:00,   Fre   07:00 - 16:00

Filip Mathisson
Servicerådgivare
Telefon 08-545 287 07

Filip är ett av våra senaste tillskott som gått från tekniker till servicerådgivare. Han har varit verksam inom branschen i drygt 6 år och har en bra teknisk bakgrund för att kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt. När Filip inte är på sin arbetsplats hittar man ofta honom mekandes under en bil eller med en hammare i handen då renovering och utbyggnad av villan pågår för fullt.

Christian Thorgrimsson
Reservdelar
Telefon 08-545 287 05

Christian har många års erfarenhet av att ansvara för verkstäders reservdelsverksamhet med total kontroll. Förutom att när som helst visa ett välordnat lager, har han förmågan att se runt hörn och nästan magiskt förekomma de ständiga avvikelser i leveransverksamheten som är oundvikliga, med en ständigt närvarande proaktiv plan.

Ronnie Nilsson
Verkmästare
 

Ronnie är trots sin förmåga att ha kontroll över många spretiga bollar motsatsen till en administrativ arbetsledare. Han spenderar vid sidan om verkmästarjobbet helst halva sin tid med att skruva själv, och har stor stolthet i att kunna visa hur ett jobb kan utföras, vilket är ovärderligt för kvalitetssäkringen mot våra kunder.

Mattias Welander
Verkstadschef
Telefon 08-545 287 02

Mattias är verkstadschefen med koll. Han har varit verksam inom bilbranschen i över 10 år och har under dessa år axlat i stort sett alla roller inom servicemarknad. Detta ger honom en utsökt förmåga att förstå hela processen och en knivskarp överblick, vilket passar hans behov av kontroll och struktur perfekt. Mattias älskar att leverera rätt sak, på rätt plats, mot rätt förväntningar och att hela tiden ligga steget före.

Verkstad SpångaMån - Tor   07:00 - 18:00,   Fre   07:00 - 16:00

Gustav Lindström
Servicerådgivare
Telefon 08-545 287 29

Gustav har efter ett antal år som tekniker hos oss och på bilföretag dessförinnan tagit steget till frontlinjen. Gustavs styrkor återfinns främst i den perfekta kombinationen av kunskap om produktionsverksamheten och förståelse för kundens vardag, alltsammans paketerat kring hans höga servicekänsla.

Barbro Sers
Reservdelar
Telefon 08-545 287 10

Vårt reservdelsproffs Barbro är en riktig mångsysslare som gått från anatomistudier till butikschef i livsmedelsbranschen till lastbilsdelar. Hos oss har hon utvecklat försäljningen från att endast gälla våra egna verkstäder till att omfatta stora delar av Mellansverige och Norrland med ett stort antal externa verkstäder. Barbro är dessutom inte främmande för att lyfta upp verktygen själv. På sin fritid extraknäcker hon som racingmekaniker.

Peter Ericson
Verkmästare

Peter är en av våra trotjänare med över 15 anställningsår. De flesta stamkunder känner honom vid det här laget som otroligt trevlig, serviceminded och påläst. På firman kallar vi Peter för mannen som talar med kablar eftersom en av hans hobbys är att gräva ned sig i elektronik och dessutom njuta av det.

Administrativ Personal

Jessika Sjölander
HR
Telefon 08-545 287 19

Framgång kommer uteslutande tack vara engagerad personal som producerar glada kunder. Engagerad personal kommer av en motiverande och uppmärksam arbetsgivare. Med en HR-ansvarig som Jessika med sin personlighet och 10 åriga erfarenhet av olika roller i branschen håller vi ihop vårt långsiktiga HR-arbete. Det är inte konstigt att konkurrenterna har mycket svårare än vi att hitta personal.

Catarina Grönvalls
CFO
Telefon 08-545 287 12

Catarina har en bakgrund som bland annat Revisor på PwC, Financial Controller på Länsförsäkringar med ansvar för tre länder samt senior redovisningskonsult till en större fastighetskoncern. Hon är ekonomichefen som uppskattar lika mycket att umgås med människor som med siffror. Catarina drömmer om en vingård med stall i Italien.

Carina Stefansson
Financial Accountant
Telefon 08-545 287 23

Vår mest lojala anställde med över 20 anställningsår. Carina har sett företaget växa till åtta ggr sin ursprungliga storlek och har genom sin förmåga som administrativt geni varit en viktig del i vårt ständiga förändringsarbete. Carina drömmer om att imponera på sin pianolärarinna och att se sin man vinna den racingserie han tävlar i.

Micha Forsgren
VD
Telefon 08-545 287 18

Med ett gediget förflutet som VD i åkeribranschen och en nästan manisk förälskelse i Italien och italienska produkter är Micha som klippt och skuren för rollen som VD på Kihlströms, där hans högsta önskan är att se kundernas verksamheter blomstra och växa med hjälp av italienska transportbilar. Micha är även engagerad i miljöfrågor och om kunden väljer biogas som drivmedel är det som pricken över i:et.