Du når oss alla genom vår växel, 08-19 56 26. Namn och kontaktuppgifter finner du nedan.

Försäljning SegeltorpMån - Fre   08:00 - 18:00

Alexander Pasaportis
Transportbilssäljare
Telefon 08-545 28 714
Mobil 070-328 87 00

Alexander är kanske Sveriges mest pålästa säljare när det gäller italienska transportbilar såsom Fiat Professional och Iveco, med över 10 års erfarenhet av dessa märken. Alexanders förkärlek till Italien stannar inte vid transportbilar, utan sträcker sig som för många av oss på Kihlströms till allt från kulturen och maten till sportbilarna och arvet av snabba bilar. Alexanders dröm är att en dag äga en Ferrari.

Alexander Österberg
Transportbilssäljare
Telefon 08-545 287 16
Mobil 070-653 00 01

Österberg som vi kallar honom hittar du i stort sett alltid i vårt showroom i Smista. Det är inte osannolikt att han sitter kvar lite senare och låser upp för en transportbilssugen kund han hittar utanför efter stängningsdags. Om du råkar vara den kunden lär du snart märka att Alex älskar att visa någon av bilarna vi har i hallen för dig.

Försäljning SpångaMån - Fre   08:30 - 17:30

Per Johan Pern
Transportbilssäljare
Telefon 08-545 287 15
Mobil 070-622 73 19

Pelle har haft egen mycket framgångsrik bilfirma specialiserad på tjänstebilar och företagskunder samt uthyrning. Efter att ha sålt företaget växlade han över till fastighetsmäkleri ett antal år. Pelle har därmed sammanlagt 30 års erfarenhet av försäljning och bilar. Han använder mer än gärna denna kunskap och kompetens för att hjälpa våra kunder.

Mikael Larsson
Transportbilssäljare
Mobil 070-644 07 00

Mikael sadlade efter många år som hockeyproffs och yrkesman i samma bransch till transportbilssäljare. Han har under lång tid jobbat med några av de största märkena. Mikael är social och brinner för långa kundrelationer, där han säkrar kvalitet och omtanke om sina kunder. Då Mikael också tycker om matlagning vore nog den optimala affären signatur på en order, på en bordsservett, över en måltid Mikael lagat själv, och ett trevligt Italienskt vin.

Verkstad SegeltorpMån - Tor   07:00 - 22:00,   Fre   07:00 - 16:00

Katja Joronen
Servicerådgivare
Telefon 08-545 28 707

Katja är i första, andra och tredje hand en servicemänniska med över 20 års erfarenhet av kundkommunikation och kundnöjdhet. Dessutom med inslag av trafikledning samt upphandling av transporter. Möter du Katja vid vår kunddisk kan du räkna med att bli väldigt väl omhändertagen.

Peter Ericson
Reservdelar
Telefon 08-545 28 705

Peter är en av våra trotjänare med över 15 anställningsår. De flesta stamkunder känner honom vid det här laget som otroligt trevlig, serviceminded och påläst. På firman kallar vi Peter för mannen som talar med kablar eftersom en av hans hobbys är att gräva ned sig i elektronik och dessutom njuta av det.

Mattias Welander
Verkstadschef
Telefon 08- 545 28 702

Mattias är verkstadschefen med koll. Han har varit verksam inom bilbranschen i över 10 år och har under dessa år axlat i stort sett alla roller inom servicemarknad. Detta ger honom en utsökt förmåga att förstå hela processen och en knivskarp överblick, vilket passar hans behov av kontroll och struktur perfekt. Mattias älskar att leverera rätt sak, på rätt plats, mot rätt förväntningar och att hela tiden ligga steget före.

Verkstad SpångaMån - Tor   07:00 - 22:00,   Fre   07:00 - 16:00

Sofia Stefansson
Servicerådgivare
Telefon 08-545 287 29

Sofia har varit anställd hos oss på Kihlströms i drygt 10 år och kunderna känner henne som otroligt omtänksam och serviceinriktad. Hon sprider även glädje i huset och kan ofta hittas sjungande samtidigt som hon arbetar. Sofia tävlar på fritiden i banracing med sin Alfa Romeo och när det är firmagokart har de övriga av oss inte mycket att komma med. Sofia är även utbildad gymnaiselärarinna.

Barbro Sers
Reservdelar
Telefon 08-545 287 10

Vårt reservdelsproffs Barbro är en riktig mångsysslare som gått från anatomistudier till butikschef i livsmedelsbranschen till lastbilsdelar. Hos oss har hon utvecklat försäljningen från att endast gälla våra egna verkstäder till att omfatta stora delar av Mellansverige och Norrland med ett stort antal externa verkstäder. Barbro är dessutom inte främmande för att lyfta upp verktygen själv. På sin fritid extraknäcker hon som racingmekaniker.

Administrativ Personal

Jessika Sjölander
HR
Telefon 08-545 287 19

Framgång kommer uteslutande tack vara engagerad personal som producerar glada kunder. Engagerad personal kommer av en motiverande och uppmärksam arbetsgivare. Med en HR-ansvarig som Jessika med sin personlighet och 10 åriga erfarenhet av olika roller i branschen håller vi ihop vårt långsiktiga HR-arbete. Det är inte konstigt att konkurrenterna har mycket svårare än vi att hitta personal.

Catarina Grönvalls
CFO
Telefon 08-545 287 12

Catarina har en bakgrund som bland annat Revisor på PwC, Financial Controller på Länsförsäkringar med ansvar för tre länder samt senior redovisningskonsult till en större fastighetskoncern. Hon är ekonomichefen som uppskattar lika mycket att umgås med människor som med siffror. Catarina drömmer om en vingård med stall i Italien.

Carina Stefansson
Financial Accountant
Telefon 08-545 28 723

Vår mest lojala anställde med över 20 anställningsår. Carina har sett företaget växa till åtta ggr sin ursprungliga storlek och har genom sin förmåga som administrativt geni varit en viktig del i vårt ständiga förändringsarbete. Carina drömmer om att imponera på sin pianolärarinna och att se sin man vinna den racingserie han tävlar i.

Micha Forsgren
VD
Telefon 08-545 28 718

Med ett gediget förflutet som VD i åkeribranschen och en nästan manisk förälskelse i Italien och italienska produkter är Micha som klippt och skuren för rollen som VD på Kihlströms, där hans högsta önskan är att se kundernas verksamheter blomstra och växa med hjälp av italienska transportbilar. Micha är även engagerad i miljöfrågor och om kunden väljer biogas som drivmedel är det som pricken över i:et.

Hannes Hallgren Meijer
Ledamot/ Partner
Telefon 08-545 28 717

Hannes, som även är delägare i koncernen Kihlströms, är den före detta lastbilschauffören som jobbat sig upp inom transportbranschen till ett personalansvar för 400 personer och därefter bytt till bilbranschen. Är det någon som förstår åkarens dagliga utmaning är det Hannes. Han har även svart bälte i att backa med stora släp.